Hoe werkt het? (zakelijk)

Wij hebben dit proces zo makkelijk en duidelijk mogelijk gehouden.
Bent u nieuw of onervaren m.b.t AV licht/geluidstechniek, dan adviseren wij u uiteraard graag om zo tot de juiste samenstelling te komen.

Ook hebben wij (op afspraak) een demoruimte beschikbaar zodat u verschillende producten kunt vergelijken of beluisteren.

Onze webshop is in verband met de ruime mogelijkheden beperkt, wij kunnen alle electronica met een serienummer aanbieden met alle voordelen van Lease.

Staat uw product er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail.

U hoeft geen aanbetaling te doen, en het lease bedrag + btw wordt maandelijks gefactureerd en automatisch geïncasseerd.

Hoe werkt het?! (Zakelijk met kvk inschrijving)

1: Stel de gewenste producten samen, dit mogen er meerdere zijn uit verschillende categorieën.
Staat het product niet in de shop of heeft andere wensen qua product? Contacteer ons dan per email of telefoon om dit met u samen te stellen.

2: Wij doen een BKR check op uw Kvk bedrijfsgegevens.

3: U ontvangt van ons een voorstel samen met het maandtermijn dat u moet voldoen en de hoogte van eventuele slotsom (niet verplicht). Zie **

5: U tekent de overeenkomst (dit kan gemakkelijk en snel digitaal).

6: Levering van materialen, deze kunnen worden opgehaald of worden verzonden.

**Onze zakelijke lease is gebaseerd op ‘operational lease‘, na einde looptijd heeft u de optie (niet verplicht) om tegen een laag percentage van de aanschafwaarde de materialen over te nemen.

Deze overnamesom vermelden wij u al transparant bij uw aanvraag, deze overname som is na einde looptijd echter niet verplicht. U hoeft hier niet meteen een beslissing in te maken. Dit kan ook gedurende looptijd van het contract.

De producten dienen gedurende looptijd verzekerd te zijn dmv een inboedel verzekering. Wanneer u deze niet heeft kunt u de producten via ons laten verzekeren voor een klein bedrag per jaar.

U mag, naast het indienen binnen onze shop, uw aanvraag samen met de benodigde materialen en gegevens ook mailen: Stuur een mail